Undervisning

Aftenskolerne.dk og Flamenco Foreningen El Duende samarbejder om at drive en flamenco-aftenskole i en dejlig og smuk mørkegrøn bygning på Glentevej 51, 2400 Kbh. NV.

Der er gode adgangsforhold, og let tilgængeligt med offentlig transport, på cykel eller i bil. Der er gode parkeringsforhold i området (husk p-skiven).

Kurserne starter to gange årligt i henholdsvis februar (forårssæsonen) og september (efterårssæsonen). Vi holder også kurser og gæste-workshops af kortere varighed, der ligger spredt over hele året.

Tilmelding til kurser

Du kan tilmelde dig og betale via hjemmesidens kursuskatalog: Undervisning på El Duende skolen København NV.

Det skal dog understreges, at der på en del hold er rift om pladserne, og der er derfor risiko for, at der ikke er plads på det hold, man gerne vil gå på, hvis man ikke får tilmeldt sig i god tid.

Har du yderligere spørgsmål til kurserne, er du naturligvis altid velkommen til at ringe til aftenskolerne.dk på tlf.: 70 22 21 09 eller skrive en mail til kursus@elduende.dk.

Prøvetime

Hvis der er ledige pladser på et hold vil det som regel være muligt at aftale at få en uforpligtende prøvetime ved at ringe til administrationen på 70 22 21 09.

Medbring

Dansere anbefales at medbringe sko med solide hæle og enten træningstøj eller flamenco-tøj. Guitarister skal medbringe en guitar med capo og grej til lydoptagelse (typisk en mobiltelefon).
Også på sangholdene er det en fordel at medbringe eget udstyr til lydoptagelse, mens der vil være mulighed for at låne cajón af foreningen, hvis man deltager i en percussion-workshop.

Kontakt

Vær venligst opmærksom på, at al kontakt vedr. aftenskolen - herunder også holdflytning, evt. aflysning og betalingsrefusion mv, - skal ske via administrationen på info@aftenskolerne.dk eller tlf: 70 22 21 09 (El Duendes foreningsbestyrelse er som udgangspunkt ikke involveret i aftenskolens daglige drift).