Medlemsfordele

Støt flamencoen i Danmark og vores forening ved at blive medlem. Så får du også rabatter på koncerter og arrangementer samt mulighed for at leje foreningens lokaler.

Som medlem af Flamenco Foreningen El Duende bliver du en del af et aktivt og levende fællesskab, med omdrejningspunkt i den dejlige spanske flamencokultur. Du modtager foreningens nyhedsbrev, som bl.a. indeholder nyt om koncerter, kurser, workshops og andre arrangementer og events.

Medlemsaktiviteterne omfatter også debat- og filmaftener samt almindeligt socialt samvær som f.eks. klubaftener (peña-aftener) og fester.

Medlemskab for hele 2022 koster 300 kr.

Du kan betale via netbank: overfør kontingentbeløbet til konto 9570-0004161009.

Husk at skrive ”Kontingent 20XX” samt navn og e-mail (vigtigt!) i meddelelsesfeltet. Så kontakter vi dig for yderligere oplysninger til brug for medlemslisten. Du kan også selv sende en mail til bestyrelse@elduende.dk med oplysninger om betaling, navn, adresse og telefonnummer, som vi skal bruge til medlemslisten.

Spørgsmål om medlemskab og betaling

Hvis du har spørgsmål om medlemskab og betaling, kan du skrive til bestyrelse@elduende.dk