Koncert med Flamenco Passion feat Jossette Reilly og Mikkel Nordsø den 14. oktober

Udgivet 30. august 2023

UDSOLGT!! / SOLD OUT!!

Medrivende flamenco med fusionstoner og forrygende flamencodans

Koncert den 14. oktober klokken 20.00 (dørene åbnes kl. 19.30)

Billetter: 195 kr. (medlemspris: 165 kr.)

OBS: Alle medlemmer, der har betalt kontingent i 2023 modtager en rabatkode på mail.

Køb billetter her: Koncerter & events (elduende.dk)

 

Flamenco Passion- og Mikkel Nordsø-kompositioner i samspil med Jossette Reillys sensuelle og passionerede flamencodans – her møder Sydens varme og temperament Nordens melodiske melankoli

 

Line up:

Jossette Reilly: Flamencodans

Mikkel Nordsø: Guitar

Poul Jacek Knudsen: Guitar

Nicolai Land: Bas

Anders Pedersen: Percussion

 

Jossette Reilly er professionel flamenco-danser, koreograf og underviser.

Hun blev født i San Juan, Puerto Rico og startede på et danseakademi i en alder af bare fire år.

Hendes læring og udvikling som danser er blevet beriget af påvirkninger fra en bred vifte af lærere indenfor moderne dans, klassisk dans og klassisk spansk dans, såvel som, naturligvis, flamenco.

I 2001 rejste hun til Madrid, hvor hun fik undervisning fra en række store mestre og lærere. Hun fik mulighed for at arbejde sammen med en række kendte kunstnere - eksempelvis den berømte sanger Ricky Martin, Joaquin Cortés og maestro Cristobal Reye og hun optrådte i mange forskellige sammenhænge, herunder i mange tablao-shows rundt omkring i Spanien og også i Mexico og USA.

I 2012 tog hun til Los Angeles, hvor hun bl.a. arbejdede som Flamenco-solist med Jennifer Lopez, Mark Anthony og Jamie King ved deres show Q'Viva.

I 2019 flyttede hun til Malmö, hvorfra hun bl.a. underviser i Flamenco-dans i ind- og udland, herunder også i Flamenco Foreningen El Duende i København.

Mikkel Nordsø er en dansk guitarlegende og komponist. Udover at spille i sit eget band Mikkel Nordsø Band, har han også spillet, optrådt og/eller indspillet med notabiliteter som Stanley Clarke, Terri Lyne Carrington, George Duke, Lan Doky Projekt med bl.a. David Sanborn og Randi Brecker, NØHP, Palle Mikkelborg, Lisa Nilsson og mange andre.

Flamenco Passion består af Poul Jacek Knudsen (guitar) - Nicolai Land (bas) - Anders Pedersen (cajón/percussion)

Flamenco Passion udkom i 2023 med deres 3. album "A tribute to Paco de Lucia". Kompositionerne er af Poul Jacek Knudsen, Mikkel Nordsø og Paco de Lucia.

Albummet er en hyldest til det afdøde flamencoguitarikon Paco de Lucia. Det er en rejse gennem stemninger og følelser og passionen bliver levende i de komplekse kompositioner med tilbagevendende temaer og veludførte improvisationer.

Poul Jacek Knudsen, guitarist, har gennem mange år været aktiv på den skandinaviske flamencoscene som akkompagnatør til sang og dans og som komponist og solist.

Han har arbejdet med spanske flamencokunstnere som Lucía Alvarez "La Piñona" (dans), Lakshmi Basile "La Chimi" (dans), Juan Luis de la Paula (dans), Jaime Heredia (sang), Emilio Maya (guitar), Eugenio Iglesias (guitar) og Antonio Jero (guitar) samt danske og herboende kunstnere og musikere som Yasser Pino, Savage Rose, Kåre Norge m.fl.

 

Køb billetter her: Koncerter & events (elduende.dk)