Undervisning‎ > ‎

Undervisere i El Duendes Aftenskole

 
 


Andrée Petersen - Guitarist

Hans store passion for, og indgående kendskab til sangen, hans kraftfulde, dynamiske spil og evne til at dominere og lege med compáset (rytmen) gør ham til en excellent akkompagnatør til sang og dans.


Tlf. (45) 26712851

E-mail: anpe1404@gmail.com


    


Susanne Sara Nyegaard – dans og compás 

Gennem snart 40 år håbløst forelsket i flamenco. Med 25 år som danser, foredragsholder, skribent, forsker og underviser en erfaren flamenca, uddannet såvel i Danmark som hos en lang række spanske dansere. - Initiativtager til flamencoundervisning på Den Rytmiske Aftenskole 1984, medstifter af El Duende 1985. Siden 1994 fast danser, foredragshoolder m.m. i gruppen Flamenco Vivo. Sus har i de senere år også kastet sig over sangen på amatørniveau.

Tlf. (45) 26 25 29 68

E-mail: sus@flamencovivo.dk
www.flamencovivo.dk
 


 Pepita Rohde - dans og sang 

Pepita Rohde er professionelt udøvende sanger, danser og underviser gennem mange år.

Tlf. (45) 61 37 58 31

E-mail: pepita.rohde@gmail.com
Tiitta Karjalainen - dans

Har danset flamenco siden 1983. Først hos den danske flamencos moder, Elisabeth Mørch. Senere fulgte et ophold i Consuela Sanchez´ flamencoskole i Barcelona. Siden hen har jeg uddannet mig løbende på kurser i Madrid, Granada og Sevilla. Har undervist privat i El Duendes lokaler, senere 9 år på Atelier Flamenco og 7 år på Rytmisk Center. Fast underviser på El Duendes Aftenskole. Optræder mest free-lance akkompagneret af guitaristerne Martin Ransborg, Jesper Jordan eller Luis Claxton. Har lavet jobs med sangeren og danseren Pepita Rohde og guitaristen Poul Jacek Knudsen og været i forskellige grupper gennem tiderne. 
Lægger i undervisningen vægt på et personligt udtryk. Undervisningen er baseret på solid viden og kunnen i forhold til de forskellige stilarter, krydret med stor glæde over at danse!

Tlf.: (+45)20643860

E-mail: tiitta553@gmail.com


 
Julie Andkjær Olsen – dans

Flamencodanser. Startede som barn med klassisk ballet. Kastede sig over flamencoen i 1997. Flere studieophold i Spanien og kurser hos kendte flamencodansere som Belen Maya, Manuel Reyes, La Debla, Rafaela Carasco og La Tati, Afsluttede i 2006 en uddannelse i moderne dans på Copenhagen Contemporary Dance School. Underviser gennem mange år pt. i flamencoforeningen El Duende i København. Julie er desuden uddannet klassisk pianist og tog diplomeksamen fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium i 2002. Optræder jævnligt med gruppen Flamenco Sin Fronteras og mange andre kunstnere fra det danske flamencomiljø.

Tlf. (45) 61 79 99 68

E-mail: julie@andkjaerolsen.dk


 
Martin R. Ransborg - guitarist

Guitarist og cand. mag. i musik og spansk.
Gennem flere år akkompagnatør til flamenco-sang og -dans.
Spiller bl.a. i guitar-duoen "El Vito".

Tlf. (45) 22 78 17 33

E-mail: martinransborg@gmail.com


 

Line Busk Stehr - dans

Flamenco danser og cand mag i musik- og dansevidenskab.
Line har de sidste 10 år  undervist i flamenco mange steder i verden, men hun er nu tilbage i København og i El Duende. 
Hun optræder og danser sevillanas i byen, og underviser desuden årligt på flamenco sommerkursus på Vestjyllands Højskole.

Tlf.: (+45)91660385

E-mail: linebuskstehr@gmail.com

 

María Ovalles - dans

Flamenco danser.

Maria har danset flamenco siden barndommen.
I undervisningen har hun fokus på samspillet mellem teknik, udtryk og nydelser af dansen.

Tlf. (+45) 71 55 15 06

E-mail: mariandre.ovalle@gmail.com

 

LunaMay Lilou Østergaard - dans

LunaMay har taget undervisning både i Købehavn, Granada og Madrid. Hun har undervist på Atelier Flamenco og El Duende og optræder af og til i København i forskellige konstellationer.
Hun underviser med fokus på den enkeltes oplevelse og behov, og altid ud fra et ønske om at det skal være rart at være med til undervisningen.

Tlf. (+45) 60 60 17 89

E-mail: lunamaylilou@gmail.com