Undervisning‎ > ‎

Undervisere i El Duendes Aftenskole

 

Kasper Øllegaard -  cajón

Jeg har spillet jazztrommer i mange år, men fik i 2008 smag for cajón'ens og flamencoens rytmer. Jeg spiller med blandt andre El Vito, Siroco og Rafael Molina. Jeg har tidligere undervist på workshops i palmas og rytmer hos Atelier Flamenco og hos El Duende.

Tlf.: 29 25 57 39

kasperollegaard@hotmail.com


    

Susanne Sara Nyegaard – dans og compás 

Gennem snart 40 år håbløst forelsket i flamenco. Med 25 år som danser, foredragsholder, skribent, forsker og underviser en erfaren flamenca, uddannet såvel i Danmark som hos en lang række spanske dansere. - Initiativtager til flamencoundervisning på Den Rytmiske Aftenskole 1984, medstifter af El Duende 1985. Siden 1994 fast danser, foredragshoolder m.m. i gruppen Flamenco Vivo. Sus har i de senere år også kastet sig over sangen på amatørniveau.

Tlf. (45) 26 25 29 68

E-mail: sus@flamencovivo.dk
www.flamencovivo.dk

 

Pepita Rohde - dans og sang 

Pepita Rohde er professionelt udøvende sanger, danser og underviser gennem mange år.

Tlf. (45) 61 37 58 31

E-mail: pepita.rohde@gmail.com


Tiitta Karjalainen - dans

Har danset flamenco siden 1983. Først hos den danske flamencos moder, Elisabeth Mørch. Senere fulgte et ophold i Consuela Sanchez´ flamencoskole i Barcelona. Siden hen har jeg uddannet mig løbende på kurser i Madrid, Granada og Sevilla.
Har undervist privat i El Duendes lokaler, senere 9 år på Atelier Flamenco og 7 år på Rytmisk Center. Fast underviser på El Duendes Aftenskole.
Optræder mest free-lance akkompagneret af guitaristerne Martin Ransborg, Jesper Jordan ellr Luis Claxton. Har lavet jobs med sangeren og danseren Pepita Rohde og guitaristen Poul Jacek Knudsen og været i forskellige grupper gennem tiderne. 
Lægger i undervisningen vægt på et personligt udtryk. Undervisningen er baseret på solid viden og kunnen i forhold til de forskellige stilarter, krydret med stor glæde over at danse!

Tlf.: (+45)20643860

Email: tiitta553@gmail.com


 
Julie Andkjær Olsen – dans

Flamencodanser. Startede som barn med klassisk ballet. Kastede sig over flamencoen i 1997. Flere studieophold i Spanien og kurser hos kendte flamencodansere som Belen Maya, Manuel Reyes, La Debla, Rafaela Carasco og La Tati, Afsluttede i 2006 en uddannelse i moderne dans på Copenhagen Contemporary Dance School. Underviser gennem mange år pt. i flamencoforeningen El Duende i København. Julie er desuden uddannet klassisk pianist og tog diplomeksamen fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium i 2002. Optræder jævnligt med gruppen Flamenco Sin Fronteras og mange andre kunstnere fra det danske flamencomiljø.

Tlf. (45) 61 79 99 68

E-mail: julie@andkjaerolsen.dk

 
Martin R. Ransborg - guitar

Guitarist og cand. mag. i musik og spansk.
Gennem flere år akkompagnatør til flamenco-sang og -dans.
Spiller bl.a. i guitar-duoen "El Vito".

Tlf. (45) 22 78 17 33

E-mail: martinransborg@gmail.com

 


Flamenco Foreningen i København El Duende - Nørrebrogade 52 C, porten st. t.h. - 2200 København N - bestyrelse@elduende.dk / kursus@elduende.dk