Undervisning‎ > ‎

Undervisere i El Duendes Aftenskole

 


Stephan Jarl - Cajón

Tlf: +46 733 56 20 37

E-mail: 
stephanjarl@hotmail.com

Stephan er en rutineret perkussionist fra Sverige. Han har spillet flamenco-cajón på store scener og teatre over hele Europa, samt i andre dele af verden, med fremragende spanske og skandinaviske artister siden 1996. I København er han særligt kendt for sit samarbejde med danserne Selene Muñoz og Phyllis Akinyi. Siden starten af 2000 har han
 givet cajónklasser og -workshops regelmæssigt, og har de sidste par år boet i Madrid hvor han blandt andet har videreudviklet sit flamencosprog i lære hos de bedste flamencoperkussionister.
 

 
Phyllis Akinyi - Dans

Tlf: 31 35 50 50

E-mail:
akinyiflamenco@gmail.com
Phyllis er en dansk flamencodanser som netop er vendt hjem fra Madrid efter små seks år. Hun er en erfaren danser og underviser, og har de seneste år både undervist og optrådt på Amor de Dios skolen i Madrid, samt produceret (og danset i) tablao shows med et utal af musikere. Hun har optrådt som solodanser i hele Skandinavien, herunder på de to tablaos Flamenco Fredag og Barbalé i henholdsvis Stockholm og Oslo, samt gentagne gange i Tyskland, Holland, England og USA. Akinyi har en dyb respekt for det traditionelle og optræder ofte i det regi, men er samtidig nysgerrig på fusioner og forskellige udtryk. Dette har ført til større produktioner i ind- og udland med blandt andet FlamencÁfrica og Nyar Kakan, og Akinyi er også at finde på forsiden af det amerikanske blad Perfect Strangers (juli 2019), hvor hun har en længere feature med fokus på hendes flamencorejse og udvikling af stilen afro-flamenco.

I El Duende underviser hun i traditionel flamenco på højt niveau. Børn er altid velkomne i timerne når mor eller far ikke kan finde pasning.
Læs mere om læreren her: www.phyllisakinyi.com

 
 

Andrée Petersen - Guitarist

Tlf. (45) 26 71 28 51

E-mail: anpe1404@gmail.com"Hans store passion for, og indgående kendskab til sangen, hans kraftfulde, dynamiske spil og evne til at dominere og lege med compáset (rytmen) gør ham til en excellent akkompagnatør til sang og dans."
 
Pepita Rohde - 
dans og sang 

Tlf. (45) 61 37 58 31 

E-mail:
pepita.rohde@gmail.com

Pepita Rohde er professionelt udøvende sanger, danser og underviser gennem mange år. 
 

Martin R. Ransborg - guitarist


Tlf. (45) 22 78 17 33

E-mail: 

Guitarist og cand. mag. i musik og spansk.
Gennem flere år akkompagnatør til flamenco-sang og -dans.

Spiller bl.a. i guitar-duoen
"El Vito".

 
Julie Andkjær Olsen – dans

Tlf. (45) 61 79 99 68 

E-mail: julie@andkjaerolsen.dk

Flamencodanser. Startede som barn med klassisk ballet. Kastede sig over flamencoen i 1997. Flere studieophold i Spanien og kurser hos kendte flamencodansere som Belen Maya, Manuel Reyes, La Debla, Rafaela Carasco og La Tati, Afsluttede i 2006 en uddannelse i moderne dans på Copenhagen Contemporary Dance School. Underviser gennem mange år pt. i flamencoforeningen El Duende i København. Julie er desuden uddannet klassisk pianist og tog diplomeksamen fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium i 2002. Optræder jævnligt med kunstnere fra det danske flamencomiljø. 
 

Line Busk Stehr - dans

Tlf.: (+45)91660385

E-mail: linebuskstehr@gmail.com

 
Flamenco danser og cand mag i musik- og dansevidenskab.
Line har de sidste 10 år  undervist i flamenco mange steder i verden, men hun er nu tilbage i København og i El Duende. 
Hun optræder og danser sevillanas i byen, og underviser desuden årligt på flamenco sommerkursus på Vestjyllands Højskole.
 
LunaMay Lilou Østergaard - dans

Tlf. (+45) 60 60 17 89

E-mail: lunamaylilou@gmail.com


LunaMay har taget undervisning både i Købehavn, Granada og Madrid. Hun har undervist på Atelier Flamenco og El Duende og optræder af og til i København i forskellige konstellationer.
Hun underviser med fokus på den enkeltes oplevelse og behov, og altid ud fra et ønske om at det skal være rart at være med til undervisningen.


 
Tiitta Karjalainen - dans

Tlf.: (+45)20643860

E-mail: tiitta553@gmail.com
Har danset flamenco siden 1983. Først hos den danske flamencos moder, Elisabeth Mørch. Senere fulgte et ophold i Consuela Sanchez´ flamencoskole i Barcelona. Siden hen har jeg uddannet mig løbende på kurser i Madrid, Granada og Sevilla. Har undervist privat i El Duendes lokaler, senere 9 år på Atelier Flamenco og 7 år på Rytmisk Center. Fast underviser på El Duendes Aftenskole. Optræder mest free-lance akkompagneret af guitaristerne Martin Ransborg, Jesper Jordan eller Luis Claxton. Har lavet jobs med sangeren og danseren Pepita Rohde og guitaristen Poul Jacek Knudsen og været i forskellige grupper gennem tiderne. 
Lægger i undervisningen vægt på et personligt udtryk. Undervisningen er baseret på solid viden og kunnen i forhold til de forskellige stilarter, krydret med stor glæde over at danse!
   
Susanne Sara Nyegaard – dans og compás

Tlf. (45) 26 25 29 68 

 
Gennem snart 40 år håbløst forelsket i flamenco. Med 25 år som danser, foredragsholder, skribent, forsker og underviser en erfaren flamenca, uddannet såvel i Danmark som hos en lang række spanske dansere. - Initiativtager til flamencoundervisning på Den Rytmiske Aftenskole 1984, medstifter af El Duende 1985. Siden 1994 fast danser, foredragshoolder m.m. i gruppen Flamenco Vivo. Sus har i de senere år også kastet sig over sangen på amatørniveau.