Undervisning‎ > ‎

Undervisere El Duendes Aftenskole

 

Kasper Øllegaard - cajón

Jeg har spillet jazztrommer i mange år, men fik i 2008 smag for cajónens og flamencoens rytmer. Jeg spiller med blandt andre El Vito, Siroco og Rafael Molina. Jeg har tidligere undervist på workshops i palmas og rytmer hos Atelier Flamenco, og underviser pt. i cajón hos El Duende.

Tlf.: 29 25 57 39

kasperollegaard@hotmail.com


    

Susanne Sara Nyegaard – DANS

Gennem snart 35 år håbløst forelsket i flamenco. Med 25 år som danser, foredragsholder, skribent, forsker og underviser en erfaren flamenco, uddannet såvel i Danmark som hos en lang række spanske dansere. Initiativtager til flamencoundervisning på Den Rytmiske Aftenskole 1984, medstifter af El Duende 1985. Siden 1994 fast danser, foredragshoolder m.m. i gruppen Flamenco Vivo. Sus har i de senere år også kastet sig over sangen på amatørniveau.

Tlf. (45) 26 25 29 68

E-mail: sus@flamencovivo.dk
www.flamencovivo.dk

 

Pepita Rohde - DANS OG SANG

Pepita Rohde er professionelt udøvende sanger, danser og underviser gennem 18 år.

Tlf. (45) 61 37 58 31

E-mail: pepita.rohde@gmail.com


Tiitta Karjalainen - DANS

Har danset flamenco siden 1983. Først hos den danske flamencos moder, Elisabeth Mørch. Senere fulgte et ophold i Consuela Sanchez´ flamencoskole i Barcelona. Sidenhen har jeg uddannet mig løbende på kurser i Madrid, Granada og Sevilla.
Har undervist privat i El Duendes lokaler, senere 9 år på Atelier Flamenco og 7 år på Rytmisk Center. Underviser i øjeblikket hos El Duendes Aftenskole.
Optræder mest free-lance akkompagneret af guitaristerne Martin Ransborg eller Jesper Jordan. Har lavet jobs med sangeren og danseren Pepita Rohde og guitaristen Poul Jacek Knudsen og været i forskellige grupper gennem tiderne. Senest i en gruppe med sangeren og danseren Ellen Birgitte Rasmussen, guitaristerne Charlotte Kwasniak og Martin Ransborg samt danseren Abelone Storm.
Lægger i undervisningen vægt på et personligt udtryk. Undervisningen er baseret på solid viden og kunnen i forhold til de forskellige stilarter, krydret med stor glæde over at danse!

Tlf.: 20 64 38 60

Email: tiitta553@gmail.com


 
Julie Andkjær Olsen – DANS

Flamencodanser. Startede som barn med klassisk ballet. Kastede sig over flamencoen i 1997. Flere studieophold i Spanien og kurser hos kendte flamencodansere som Belen Maya, Manuel Reyes, La Debla, Rafaela Carasco og La Tati, Afsluttede i 2006 en uddannelse i moderne dans på Copenhagen Contemporary Dance School. Underviser gennem mange år pt. i flamencoforeningen El Duende i København. Julie er desuden uddannet klassisk pianist og tog diplomeksamen fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium i 2002. Optræder jævnligt med gruppen Flamenco Sin Fronteras og mange andre kunstnere fra det danske flamencomiljø.

Tlf. (45) 61 79 99 68

E-mail: julie@andkjaerolsen.dk

 Hilde Karlsen - SANG

Hilde Karlsen, født 1978, uddannet klassisk sanger og flamencosanger fra La fundacion Cristina Heeren i Sevilla 2007-2010.
Hilde har professionelt lavet flamencokoncerter i Danmark, Sverige og Spanien siden 2005.
Hilde har undervist i flamencosang og palmas på Vestjyllands Højskole, Atelier Flamenco og i El Duende siden 2008. 

Tlf.: 40 81 47 72

  
Andrée Petersen - GUITAR

Andrée Petersen er en erfaren flamencoguitarist, og har i flere år arbejdet som husguitarist på flamencoklubberne ’La Soleá’ og ’Sacromonte’ i Madrid.

Andrée startede som elev hos Christian Sievert i 1974 og har siden modtaget undervisning af en lang række guitarister i Spanien, som f.eks. Juan Maya ’Marote’, Pepe Habichuela, Montoyita, El Bola, Ramon Jimenez, Vicente Cortez og Felipe Maya.

Mail: anpe1404@gmail.com

Flamenco Foreningen i København El Duende - Nørrebrogade 52 C, porten st. t.h. - 2200 København N - bestyrelse@elduende.dk / kursus@elduende.dk