Koncert med Afra Rubino - The Double Bass Project den 12. maj 2023

Udgivet 9. marts 2023

 

Gå ikke glip af muligheden for at opleve en intim flamenco-koncert på højeste niveau!

Koncert fra kl. 20.00 (dørene åbnes 19.30).

Varighed: 2 sæt á ca. 35 minutter

Billetter: Medlemmer 150 kr. / Ikke-medlemmer: 180 kr.

OBS: Alle medlemmer, der har betalt kontingent i 2023 modtager snarest en rabatkode på mail!

 

Om koncerten

The Double Bass Project" består af Afra Rubino på flamencoguitar og Peter Janson på kontrabas.

Med moderne fortolkninger af ældgamle melodier, selvkomponeret materiale og improvisationer blander denne dynamiske duo flamencoens historie med et nutidigt pust, så tiden står stille!

 

Sagt om "The Double Bass Project"

"En vidunderlig kombination af instrumenter og musik spillet med en fantastisk virtuositet lige ind i sjælen! Meget rørende og medrivende!” (publikumsreaktion efter optræden på FlamencoFredag@Odenplan)

 

Om Afra Rubino og The Double Bass Project

Afras musik er en blanding af klassisk flamenco, latinamerikanske rytmer og originale stykker. I Andalusien studerede hun hos spanske guitarmestre og underviste og turnerede i flere år.

I 2012 medvirkede hun i den spanske dokumentar "Tocaoras" som en af de få udenlandske kvindelige flamenco-guitarister og i 2017 var hun en af fem kvindelige guitarister, der portrætteredes i en stor reportage i det spanske magasin El País under navnet "Ellas dan el toque” (blev i den engelske version oversat til: “The women tackling the macho world of flamenco guitar”)

Hun har spillet som opvarmning for flamenco-guitarlegenden Vicente Amigo og turneret med Spaniens førende kvindelige flamenco-guitarist Antonia Jiménez.

I 2018 optrådte hun på flamencofestivaler i Spanien sammen med percussionisten Nasrine Rahmani og samarbejdede ved denne lejlighed også med flamencolegenden Paco de Lucias mundharmonikaspiller Antonio Serrano og Spaniens mest eftertragtede kontrabassist, Javier Colina.

Siden 2016 har hun gentagne gange arbejdet med sit projekt “The Double Bass Project”, sammen med den svenske kontrabassist Peter Janson og sangerinden Helena Ek.

I december 2017 blev hun tildelt STIM-stipendiet (Swedish Composers International Music Bureau Composition Scholarship).

I 2016 blev hun tildelt "Guitar People's Prize" under kategorien "Up and coming", hvor hun blev nomineret af den klassiske guitarist Göran Söllscher.

 

Køb billetter her: https://www.elduende.dk/koncerter-events/