Medlemsskab

Medlemsfordele
Som medlem af El Duende får du foreningens nyhedsbrev med nyt om koncerter, foredrag, kurser og workshops direkte i din indbakke. Derudover får du som medlem rabat på workshops, aftenskolehold og udvalgte koncerter.
Det elektroniske nyhedsbrev udsendes ca. 10 gange årligt; desuden sendes aktuelle informationer om særlige arrangementer, begivenheder m.m. El Duende er selvfølgelig også at finde på Facebook, hvor ikke-medlemmer kan finde nyt om og fra foreningen og dens medlemmer.
 
Medlemmer får rabat på El Duendes mange aftenskolekurser inden for flamenco-sang, -dans og instrumentalundervisning og tillige på spændende workshops med spanske og internationale kunstnere.

Medlemsaktiviteterne omfatter derudover bl.a. foredrag, filmaftener og socialt samvær som f.eks. klubaftener og -fester. Der arrangeres optræden både med foreningens egne medlemmer og med udefra kommende kunstnere; endvidere kan der afholdes der støttefester og festivals efter ønsker og muligheder.

Bliv medlem
Du bliver medlem af El Duende ved at betale for et medlemskab via vores konto i Danske Bank: regnr. 9570, konto 0004161009.
Når du betaler for medlemsskab, skal du først vælge hvilken type medlemskab, der passer til dig.

Kontingentsatser
Enkeltpersoner med bopæl i Storkøbenhavn: 450 DKK
Enkeltpersoner med bopæl andre steder: 315 DKK
Par med bopæl i Storkøbenhavn: 675 DKK
Par med bopæl andre steder: 475 DKK
Unge under 18 år: 225 DKK
Seniorer 65+: 315 DKK 

Betaling via netbank
Du kan overføre det rette kontingentbeløb på konto 9570-0004161009.
Husk at skrive ”Kontingent 20XX” samt navn og e-mail i meddelelsesfeltet. Så kontakter vi dig for yderligere oplysninger til brug for medlemslisten. Du kan også selv sende en mail til kasserer@elduende.dk med oplysninger om betaling, navn, adresse og telefonnummer til medlemslisten, som vi opdaterer og udsender til alle medlemmer to gange årligt.

Betaling via MobilePay
Send din betaling til telefon 25714016 med oplysning om navn, telefonnummer og e-mail adresse, så vi allerede fra start har kontaktoplysninger til dig.

Spørgsmål om medlemskab og betaling
Hvis du har spørgsmål om medlemskab og betaling, kan du skrive til vores kasserer på kasserer@elduende.dk