Medlemsskab

Medlemsfordele
Som medlem af El Duende får du foreningens nyhedsbrev med nyt om koncerter, foredrag, kurser og workshops direkte i din indbakke. Derudover får du som medlem rabat på workshops, aftenskolehold og udvalgte koncerter.
Det elektroniske nyhedsbrev udsendes ca. 10 gange årligt; desuden sendes aktuelle informationer om særlige arrangementer, begivenheder m.m. El Duende er selvfølgelig også at finde på Facebook, hvor ikke-medlemmer kan finde nyt om og fra foreningen og dens medlemmer.
 
Medlemmer får rabat på El Duendes mange aftenskolekurser inden for flamenco-sang, -dans og instrumentalundervisning og tillige på spændende workshops med gæstekunstnere.

Medlemsaktiviteterne omfatter derudover bl.a. foredrag, debat- og filmaftener og socialt samvær som f.eks. klubaftener og -fester. Der arrangeres optræden både med foreningens medlemmer og med udefra kommende kunstnere; endvidere kan der afholdes støttefester og festivals efter ønsker og muligheder.

Bliv medlem
Du bliver medlem af El Duende ved at betale for et medlemskab her - eller via vores konto i Danske Bank: regnr. 9570, konto 0004161009.

Kontingentsatser
Medlemsskab for året 2021 koster 300 kr.

Betaling via netbank
Du kan overføre kontingentbeløbet på konto 9570-0004161009.
Husk at skrive ”Kontingent 20XX” samt navn og e-mail i meddelelsesfeltet. Så kontakter vi dig for yderligere oplysninger til brug for medlemslisten. Du kan også selv sende en mail til kasserer@elduende.dk med oplysninger om betaling, navn, adresse og telefonnummer til medlemslisten.


Spørgsmål om medlemskab og betaling
Hvis du har spørgsmål om medlemskab og betaling, kan du skrive til vores kasserer på kasserer@elduende.dk