Lokaleleje

Læs venligst bookingreglerne, inden du booker!

Du kan stadig booke telefonisk / på sms (undtaget helligdage og ferier) hos booker Cecilia Angulo-Nielsen på tlf. 60644904 eller sende mail på booking@elduende.dk  OBS!  Bookeren vil respondere på e-mails eller sms-er vedrørende løse reservationer eller aflysning af tider.


Vores lokaler: 

Dansesalen: vores store sal med flere store spejle og god plads. Oplagt til øvning med flere deltagere eller eneundervisning, men også til øveren, der gerne vil have god plads omkring sig. 

Øvelokalet: vores mindre lokale med færre spejle og mindre plads at bevæge sig på. Oplagt til øvning alene eller øvning/eneundervisning i sang eller instrumenter. 


Husk at tjekke, at lokalet er ledigt, inden du booker.

SÅDAN BOOKER DU VIA VORES HJEMMESIDE:

  1. Klik på et af lokalelinkene nedenfor under overskriften "BOOK LOKALE" eller via fanen "Lokaleleje" øverst til højre på siden. Vær opmærksom på, at det rigtige lokale vælges. 

  2. Se om den ønskede tid er ledig. Klik på "book" linket over kalenderen, hvis der er ledigt.

  3. Log ind i Google kalender. Hvis du ikke allerede har en Google Calendar konto eller en gmail konto, kan du lave en ved at klikke på den blå knap med teksten "Sign up for a new Google Account" øverst til højre i skærmbilledet, når du har trykket på lokale-linket. Du skal lave en Google Calendar konto for at kunne booke. 

  4. Klik på "Book tid" under den ønskede dato ud for det ønskede tidspunkt

  5. Udfyld beskrivelsesfeltet med:
    Navn  - kun navn, ikke kælenavn eller andet uigennemskueligt - plus evt. kategori  U for undervisning samt evt. antal gæstedeltagere, der ikke er medlemmer. Ikke-medlemmer skal betale 25 kr. pr. gang som bidrag til vedligeholdelsen af vore lokaler.
      6. Obs! at det kun er dit navn, der skal stå i feltet, så slet standardteksten "Book tid" eller overskriv den, så det kun er bruger-navnet, der står i  
          reservationsfeltet.


Du kan booke en halv time ad gangen. Du må gerne booke flere halve timer efter hinanden, hvis du har brug for det. Hvis du fx vil booke halvanden time, skal du lave 3 bookninger efter hinanden, da hver bookning er på 1/2 time. 

BOOK LOKALE:

SÅDAN BETALER DU:

Kassereren udsender hver 2. måned en opkrævning  på det samlede beløb for perioden. Lokaleleje indbetales senest 14 dage efter opkrævningen på El Duendes konto: regnr. 9570, kontonr. 0004161009. Såfremt leje ikke indbetales rettidigt, og der opstår restancer, kan du afvises som bruger af lokalerne, eller du kan pålægges et rykkergebyr svarende til 10% af den opkrævede leje..


OBS! SÅDAN AFLYSER DU EN BOOKNING:

Det er ikke muligt selv at slette en bookning i kalenderen. For at aflyse en bookning skal du kontakte bookeren senest et døgn i forvejen. Hvis lokalet ikke afbookes, vil der vil opkrævet betaling for det reserverede tidsrum.