Lokaleleje

Læs venligst bookingreglerne, inden du booker

Brugere kan stadig booke telefonisk / på sms (undtaget helligdage og ferier) hos booker Martin R. Ransborg på tlf. 22781733 eller sende mail på booking@elduende.dk  OBS!  Bookeren vil respondere på e-mails eller sms-er vedrørende løse reservationer eller aflysning af tider.

Booking via Book dansesalen og Book øvelokalet i menuen lokaleleje: 

Hvis du vil booke vores øvelokale eller dansesal, skal du vælge det rigtige lokales side i rullegardin menuen, der kommer frem, når du peger på "Lokaleleje" i menuen.

Husk at tjekke, at lokalet er ledigt, inden du booker.

SÅDAN BOOKER DU:

  1. Klik på et af lokalelinkene nedenfor under overskriften "BOOK LOKALE"

  2. Se om den ønskede tid er ledig. Klik på "book" linket over kalenderen, hvis der er ledigt.

  3. Log ind i Google kalender. Hvis du ikke allerede har en Google Calendar konto eller en gmail konto, kan du lave en ved at klikke på den blå knap med teksten "Sign up for a new Google Account" øverst til højre i skærmbilledet, når du har trykket på lokale-linket. Du skal lave en Google Calendar konto for at kunne booke. 

  4. Klik på "Book tid" under den ønskede dato ud for det ønskede tidspunkt

  5. Udfyld beskrivelsesfeltet med:
    Navn  - kun navn, ikke kælenavn eller andet uigennemskueligt - plus evt. kategori  U for undervisning samt evt. antal gæstedeltagere, der ikke er medlemmer. Ikke-medlemmer skal betale 25 kr. pr. gang som bidrag til vedligeholdelsen af vore lokaler.
      6. Obs! at det kun er dit navn, der skal stå i feltet, så slet standardteksten "Book tid" eller overskriv den, så det kun er bruger-navnet, der står i  
          reservationsfeltet.

Du kan kun booke et tidspunkt, hvis det ikke er booket i forvejen. Hvis du vil booke stuen, og kælderen er booket i forvejen samtidig, vil du kunne se en "halv" bookning i tidsrummet. Du kan booke lokalerne hver for sig, uanset om det andet lokale er booket samtidig.

Du kan booke en halv time ad gangen. Du må gerne booke flere halve timer efter hinanden, hvis du har brug for det. Hvis du fx vil booke halvanden time, skal du lave 3 bookninger efter hinanden, da hver bookning er på 1/2 time. 

BOOK LOKALE:

SÅDAN BETALER DU:

Kassereren udsender hver 2. måned en opkrævning  på det samlede beløb for perioden. Lokaleleje indbetales senest 14 dage efter opkrævningen på El Duendes konto: regnr. 9570, kontonr. 0004161009. Såfremt leje ikke indbetales rettidigt, og der opstår restancer, kan du afvises som bruger af lokalerne, eller du kan pålægges et rykkergebyr svarende til 10% af den opkrævede leje..


OBS! SÅDAN AFLYSER DU EN BOOKNING:

Det er ikke muligt selv at slette en bookning i kalenderen. For at aflyse en bookning skal du kontakte bookeren senest et døgn i forvejen. Hvis lokalet ikke afbookes, vil der vil opkrævet betaling for det reserverede tidsrum.