Kalender‎ > ‎

Recital med Tony de Carmen og Emil Pernblad lørdag den 30. januar

indsendt 21. jan. 2016 10.06 af El Duende   [ opdateret 21. jan. 2016 10.08 ]
 
Koncerten begynder  21:00 - døren åbner 20:30. Entré: 100 kr for medlemmer/150 kr for ikke medlemmer: 


Antonio Córdoba, Tony de Carmen, kommer fra en sigøjnerfamilie med flamencorødder fra Granada egnen.  
Han er meget værdsat for sin stærke og bevægende sang. Han har fra barnsben sunget til de største dansere og har i dag en imponerende karriere bag sig med rejser i hele verden fx i Japan med mestre som Manolete, El Güito og Raúl og Javier Latorre. Han behersker som få de rytmiske flamencostilarter. 

Emil Pernblad (Sverige) har i længere perioder boet i Spanien og har blandt andet akkompagneret unge og fremtrædende dansere som Pastora Galván, Falete og Felipe Mato på tablaos i Sevilla som Las Brujas og La Carboneria. Emil Pernblad har desuden haft et nært og længevarende samarbejde med den spanske José Galvan Flamenco Group bl.a. under Feria Sevilla. Han har et nært samarbejde siden 1993 med den herboende sanger Thierry Boisdon, og har optrådt i forskellige flamencokonstellationer i El Duende, senest med gruppen Arte Flamenco.


Tony og Emil har  i over tyve år arbejdet sammen i de nordiske lande samt Spanien og det kendskab, de har til hinanden, skaber en kunstnerisk stærk og dynamisk duo. De blander traditionel flamenco og sigøjnerstilarter med sange som er blevet kendt takket være Camarón, Parrita og Peret, men der vil også være enkelte egne kompositioner med i aftenens koncert.

STED: El Duende Nørrebrogade 52C, Stuen

Hvis porten er lukket, ringe venligst på dørklokken