Kalender‎ > ‎

Navidad Flamenca 17. december kl. 21.00

indsendt 22. nov. 2016 07.02 af El Duende   [ opdateret 7. dec. 2016 07.02 ]

NAVIDAD FLAMENCA – flamenco-julekoncert
Hjerternes fest og hygge, og det er fint nok; men kunne man ikke friske dagligstuestemningen og de go'e gamle Glade Juls-travere op med lidt mere saft og kraft og gang i den … Det var tanker, der optog en lille skare århusianske flamencoentusiaster for snart længe siden, og ud af det opstod Navidad Flamenca.
Med 19 års levetid, to udgivne cd’er og op mod 100 koncerter på bagen både herhjemme og hinsidan og medvirken af danske,svenske, franske og spanske flamencos har koncerten haft adskillige ansigter; men det overordnede tema har været det samme, et flamenco-inspireret udtryk og musik,der forsøger at udforske julens beretninger og byder på nye sange og versioner.
Et par dusin er det blevet til, hvor temaer som tangos de la Virgen
, De Egipto Vengo og Tocando está Campanas de Paz har været med år efter år.span>
I Navidad Flamenca 2016 i El Duendeshyggelige peña-lokaler er flamencoens jul temaet med sang, dans og musik, når Hilde Karlsen (sang)sang, Julie Andkjær Olsen (dans), Gustav Rey Henningsen (sang), Anders Pedersen (percussion) og Jens Viggo Fjord (guitar) går på lørdag den 17. december kl. 21.00 - Dørene åbnes kl. 20.30.  - Entré: enhedspris 120 kr.
Glædelig flamenco-jul!
Comments