Seneste nyt‎ > ‎

Kulturhavn 25.-27. august på Islands Brygge

indsendt 1. jul. 2017 09.05 af El Duende   [ opdateret ]
Kulturhavn finder sted igen i år sidst i august, og El Duende har fået programtid søndag den 27. august fra kl .13:30-15:30.
Vigtige datoer: Tilmeldingsfrist for deltagelse:  6. august kl. 15:00
Fællesøver: 19. august kl. 18:00-22:00
Generalprøve: 23. august kl. 17:00-20:00 i peñaen
Det endelige program lægges efter denne dato: Alle skal sende deres tilmelding til Titta med cc: bellacharlotte@gmail.com og nielsbruun1951@gmail.com , med angivelse af evt. navn på gruppen, navne på deltagere og funktion (sanger, danser, percussionist etc. ), og hvad I vil lave og selvfølgelig, hvis I mangler en guitaristen til jeres aktivitet. OBS! Vi har fået 2 timer til rådighed, hvoraf vi bruger 40 minutter til slut på aktivering af publikum = vi underviser i tangos og hiver publikum op på scenen. Alt afhængigt af hvor mange tilmeldte der er, tildeles der ca. 5-10 minutter til hver gruppe.
Send også besked, hvis I er musikere uden gruppe: cajon, guitar, palmeros mm., så giver vi beskeden videre til dem, som måske netop mangler jer.

I år er temaet for vores deltagelse "Flamenco: fællesskab og samvær", d.v.s. at vi hilser grupper velkomne og vil tilrettelægge programmet sådan, at alle de optrædende er på scenen under hele showet, som "levende rekvisitter", sådan som det fungerede på Dansescenen i 2016.
Programmets faste punkt vil være fín de fiesta for alle, som består af bulerías fín de fiesta og sevillanas.
      
HVEM STÅR FOR KULTURHAVN FOR EL DUENDE:  Det gør vi alle! Vi er alle medlemmer og de, der ønsker, deltager på Kulturhavn. Nogen, og det er i dette tilfælde bestyrelsesmedlemmer, står for at samle jer og skabe rammerne; men vi er alle ansvarlige for en vellykket og pro-aktiv medvirken i projektet.
Hvad betyder dette? Kulturhavn er en skøn mulighed for at mødes på kryds og på tværs i alskens musikalske projekter, eller bare mødes og være sammen. Der er lidt "Familien El Duende på skovtur" over det her , og som på alle skovture, kan det være, at den bedste skovlysning er taget af andre (de pokkers orientalske dansere breder sig, så vi ikke har så meget plads i omklædningsrummet! ), der er myrer i ens mad  og kø til toiletter, men tag det som det kommer, det bliver en god oplevelse alligevel hvert år. Og vores telt er altid fyldt med publikum, og der står en stor skare udenfor for at kigge på!    

Tovholdere for Kulturhavn i år er : Bella Signe Kragelund, Titta Karjalainen og Niels Bruun-Aamodt.
Som gennemgående guitarist er Jesper Jordan; han vil akkompagnere de grupper, som ikke har en egen guitarist.

Titta, Bella og Niels - Kulturhavn-teamet
Comments