Kalender‎ > ‎

Koncert med danserinden Sofia Castro, Guitaristen Gori Mazo og sangerinden Pepita Rohde den 26. september kl. 21.00

indsendt 21. aug. 2015 11.51 af El Duende   [ opdateret 25. aug. 2015 03.27 ]
KONCERT MED SOFIA CASTRO GUITARISTEN GORI MAZO OG  SANGERINDEN PEPITA ROHDE: 

Døren åbner kl. 20.30
Entré 100 DKK for medlemmer / 150 DKK for ikke-medlemmer


Encanto Sevillano

Sofia Castro gæster El Duende med guitaristen José Antionio Mazo Cabeza, "Gori" og bringer atter Sevillas magi ind i El Duendes lokaler.

Sofia Castro er uddannet danser fra Fundación Cristina Heeren og optræder jævnligt i de sevillanske tablaos og flamencobarer. Desuden arbejder hun ofte med danseprojekter og shows i Stockholm. Hun har i sommeren 2015 undervist på det årlige, intensive flamencokursus på Vestjyllands Højskole og figurerede efterfølgende som ”invited artist” med Banda Flamenca på Krudttønden i København.

Med vanlig generøsitet deltog hun desuden i Kulturhavn 2015 for El Duende.

Hendes dansestil er intens, fuld af styrke med afvæbnende glimt at sårbarhed og sødme, og på et meget højt teknisk niveau.

Gori er en ung, dynamisk guitarist, som begyndte sin karriere i 1998 i den populære flamenco-rock gruppe "Zaguán", hvor han spillede flamenco guitar. Gruppen nåede at udgive CD'erne "Zaguán" i 2002 og "Testigo del tiempo" i 2005. De blev inviteret med på pladen "Homenaje a Jesús de la Rosa", som var en hyldest til sangeren Jesús de la Rosa fra gruppen "Triana". Gori akkompagnerer Sofia Castro og andre flamencokunstnere i Sevilla bl.a. på det kendte tableau ” El Palacio Andaluz”.

Sofia og Gori arbejder også denne gang med sangeren Pepita Rohde. Hun er en flittigt benyttet sanger i hele Skandinavien, og arbejder med også med kunstnere i Sevilla, som hun i mange år har betragtet som sit andet hjem. Hun synger med kunnen, kompromisløshed og vildskab og høster stor ros for sin autencitet.

Kom og nyd denne power trio med duft af Sevilla!