Kalender‎ > ‎

Julekoncert med gruppen Navidad Flamenca 9. december kl. 21:00

indsendt 30. nov. 2017 08.27 af El Duende   [ opdateret 14. feb. 2018 07.37 ]

Julen nærmer sig, og selvom det endnu ikke helt er tid til at slippe juleriet løs, så er det godt allerede nu at sætte kryds i kalenderen ved lørdag den 9. december og reservere aftenen til at stille flamencokompasset ind på jul. Den kommer jo, det ved vi …

Dørene og den velforsynede bar åbnes kl. 20:30.  Kom i god tid, så du er sikker på en plads. - Entré: enhedspris 120kr. 

Billetter kan bestilles på mail: bestyrelse@elduende.dk og betales enten på El Duendes bankkonto
9570 - 0004161009 eller via MobilePay på tlf. 25714016 - begge steder med oplysning om navn og antal billetter.

På denne aften gæster Navidad Flamenca peña'en for at fyre op under zambomba’en og julekedlen ligesom i Cádiz og Sevilla og fylde vores hyggelige lokaler med flamenco-juleting, der langt fra rødkål og flæskesteg fejrer julen som en fest med bulerías, tangos og rumbas og meget andet fra Navidad Flamencas godtepose.
Medvirkende:
Julie Andkjær Olsen - dans
Hilde Karlsen - sang
Gustav Rey - sang
Jiji Alma - percussion
Jens Viggo Fjord - guitar

Navidad Flamenca fejrer julen med sang og dans.

Navidad Flamenca er vokset ud af den sydspanske zambomba-tradition og gået egne veje og skabt sin egen musik og udtryk, som gennem efterhånden mange år har begejstret på scener landet over som et anderledes bud på den julerelaterede underholdning i december.
Essensen er dog den samme og som optakt til julen hylder Navidad Flamenca festens hovedpersoner med flamencosange og danse og puster nyt liv i de gamle beretninger om Jesusbarnet - El Niño de Dios, Jomfru Maria og Josef, flugten til Egypten, hyrderne på marken og stjernen over Betlehem, og meget mere som det skete i de dage, og som vi stadig skal forholde os til år efter år, men når det nu skal være, hvorfor så ikke lave en flamencofest ud af det og lade ’dansen om juletræet’ blive en skøn baile flamenco.

Med 19 års levetid, cd-udgivelser og op mod afholdte 100 koncerter både herhjemme og hinsidan og medvirken af danske, svenske, franske og spanske flamencos har koncerten gennem tiden haft adskillige ansigter, men det overordnede tema har været det samme, et flamencoinspireret udtryk og musik, der fejrer og udforsker julens beretninger og byder på nye sange og versioner. Et par dusin sange er det blevet til, hvor numre som Tangos de la Virgen, De Egipto Vengo og Tocando Están Campanas de Paz har været på repertoiret år efter år, og blevet spillet i radioen og været med på kompilerings-cd’er.

Comments