Kalender‎ > ‎

Fredag d. 13. dec. kl. 17:30 Julefrokost og foredrag v/ Jens Viggo Fjord

indsendt 8. nov. 2019 08.39 af Martin Ransborg   [ opdateret 8. nov. 2019 08.42 ]
Julen nærmer sig så småt, og hvilken bedre måde at fejre det på, end med en hyggelig flamencoaften med fælles julefrokost og udgivelsen af ny dansk bog om flamencotraditionen?

Dørene åbner kl. 17, og vi mødes om julebordet kl. 17.30, hvor alle deltagere har medbragt en ret til det fælles ta'-selv-bord. El Duende-baren er selvfølgelig åben med gode priser!
Herefter vil Jens Viggo indtage scenen og præsentere sin kommende bog på dansk om temaer og tendenser i flamencotraditionen. Det bliver en informativ aften, hvor vi kan blive klogere på vores elskede flamencoverden.
Jens Viggo Fjord er en anerkendt flamencoguitarist, og har stor erfaring inden for samt kendskab til flamencomusikken. I de senere år har han fast samarbejdet med forskellige spanske flamencos - herunder sangeren Olayo Jiménez, danser Felipe de Algeciras og guitarist Pedro Martín, og med forskellige danske og svenske flamencos.

Det vil være muligt at købe Jens Viggos bog signeret ved arrangementet, og efterfølgende fortsætter vi festlighederne med en vaskeægte peñaaften, hvor alle kan indtage gulvet som de lyster - med dans, sang, guitarspil eller andre spændende initiativer.

Alle er velkomne - medlemmer som ikke-medlemmer til en aften i flamencoens og julens tegn 💃🏾🎅🏽

Vi glæder os til at se jer alle!
Comments