Kalender‎ > ‎

AFLYST - Cajón-workshop med Stephan Jarl i oktober, november og december

indsendt 2. okt. 2020 06.37 af El Duende   [ opdateret 18. nov. 2020 04.46 ]

Workshoppen er desværre aflyst grundet Covid-19. 

Tre weekender henover efteråret og vinteren, får vi besøg af den dygtige perkussionist Stephan Jarl, når han underviser i cajón i El Duende. 
Vil du lære mere om flamencoens rytmer, at lytte efter og forstå pulsen i disse rytmer, og endda få chancen for at spille til og sammen med flamencodansen og -guitaren? Så er det nu, du skal slå til!

Der er netop god mulighed for at lære en masse, da kurset foregår over tre weekender (det er dog også muligt kun at melde sig på enkelte weekender)

Stephan Jarl er en rutineret perkussionist fra Sverige. Jarl har spillet flamenco-cajón på store scener og teatre over hele Europa, samt i andre dele af verden, med fremragende spanske og skandinaviske artister siden 1996. I København er han særligt kendt for sit samarbejde med danserne Selene Muñoz og Phyllis Akinyi. Siden starten af 2000 har han  givet cajónklasser og -workshops regelmæssigt, og har de sidste par år boet i Madrid hvor han blandt andet har videreudviklet sit flamencosprog i lære hos de bedste flamencoperkussionister. 

Kom og vær med!

Hvornår: d. 10-11 oktober, d. 7-8 november og d. 5-6 december. 

Hvor: Glentevej 51, 2200 København N

Pris: 
For alle tre weekender: medlemmer 765 kr./ikke-medlemmer 900 kr. 
For enkeltweekender: 300 kr. 

Tilmelding foregår enten på hjemmesiden her under "undervisning" eller på email kursus@elduende.dk

Olé!

Comments