Kalender‎ > ‎

Koncerter marts og april 2017

indsendt 19. jan. 2017 00.44 af El Duende   [ opdateret 14. mar. 2017 03.27 ]

”Flamenco – Spanien møder Norden”

 

Under denne temaoverskrift afholder Flamenco Foreningen i København El Duende to koncerter i et unikt samarbejde mellem artister fra Spanien, Sverige og Danmark.

Koncerten den 17. marts bliver et brag af flamenco med både traditionelle og mere moderne indslag af musikalsk og dansemæssig karakter. Det specielle ved denne koncert er ikke kun blandingen af nationaliteter, men især at vi her har fået mulighed for at præsentere  såvel en kvindelig som en mandlig danser på dansegulvet (Pia del Norte, Sverige og Rodrigo Gonzáles, Mexico), hvilket vil give publikum et indtryk af forskelligheden i kvinde- og mandedansens udtryk og former.

Erik Steen også fra Sverige(guitar) er en kompetent og erfaren guitarist og komponist i mange sammenhænge og ledsages på sang af ikke mindre erfarne, hjemlige Pepita Rohde. De er begge skattede og meget populære flamenco-artister her i Norden.

Fredag den 17. marts kl. 21. Dørene åbnes kl. 20.30. - Entré: 100 kr. medlemmer / 150 kr.ikke-medlemmer.

 


Det er nu muligt at reservere og betale entré på forhånd. Hvis du vil være sikker på en god plads, anbefales det alligevel at møde op i god tid.

Koncerten den 2. april har en anderledes , men også speciel form og karakter, idet begge artister er kvinder, og koncerten som et forsøg afholdes som en matiné kl. 15.

Kvindelige guitarister er ganske ualmindeligt i flamenco, hvor guitaren traditionelt håndteres af mænd. Afra Rubino og Antonia Jíménez er dog begge uddannet helt traditionelt - bl.a. på det kendte Academia Cristina Heeren i Sevilla - og mestrer alle flamencoens genrer og udtryk maksimalt. Som afslutning på koncerten ønsker de sig en festlig fín de fiesta med sangere og dansere fra El Duende.

med sangere og dansere fra El Duende. Ole!
Søndag den 2. april kl. 15. Dørene åbnes kl. 14.30. - Entré: 100 kr. 15 kr. ikke-medlemmer.

Comments