Kalender

Sommerdans i El Duende

indsendt 2. maj 2018 00.49 af El Duende   [ opdateret 23. maj 2018 00.22 ]

Gå ikke glip af danseglæden i El Duende, selv om foreningen holder sommerlukket fra 11. juni og frem til august! Der er flere forskellige muligheder for at nyde dans, musik og fællessakb i sommermånederne. - Klik ind på Undervisning -> Sæsonprogram og find Sommerdans, og find lige dé hold, der passer dig bedst. God sommer


Koncert lørdag den 14. april kl. 21.00

indsendt 29. mar. 2018 02.04 af El Duende

Koncert lørdag den 14. april kl. 21.00
Sofia Castro (dans)
Pepita Rohde (sang) og Andrée Petersen (guitar)
Dørene åbnes kl. 20.30.
Begrænset antal tilskuerpladser, så kom i god tid!
Pris: medlemmer 100 kr. / ikke-medlemmer 150 kr.
OBS!  - I El Duendes bar og entré kan du betale med MobilePay til aftenens ansvarlige. Nummeret vil variere alt efter, hvem det er. Husk at skrive dit navn og bar / entré på alle overførsler.
Det er desværre ikke længere muligt at forudbestille billetter. Vi ved, at en del af jer har været glade for tilbuddet, men den administrative del er for arbejdskrævende for den travle bestyrelse, og lukningen af vores MyShop nummer vil komplicere arbejdet med indbetalingerne yderligere.
Vel mødt i El Duende

Danseworkshops med Sofia Castro

indsendt 23. jan. 2018 02.29 af El Duende   [ opdateret 29. mar. 2018 02.13 ]

Danseworkshops med Sofia Castro 14.-15. april 
Vi kan endnu en gang se frem til, at Sofia gæster El Duende, hvor hun altid er en kærkommen underviser og veloplagt performer.

Lørdag den 14. april
Kl. 11.00-12.30: letøvede-øvede 
Kl. 12.45-14.15 Øvede

Søndag den 15. april
Kl. 11.00-12.30: letøvede-øvede 
Kl. 12.45-14.15 Øvede

Pris medlemmer 650 kr. / ikke-medlemmer 850 kr.
Tilmelding og betaling via hjemmesiden: www.elduende.dk -> Undervisning -> Sæsonprogram -> Workshops
Eller tilmelding på kursus@elduende.dk og betaling til konto 9570 - 0004161009 med angivelse af navn, adresse, CPR og holdnr.Om El Duendes koncerter

indsendt 1. jan. 2018 15.49 af El Duende   [ opdateret 29. mar. 2018 02.15 ]


El Duende arrangerer som regel 4 årlige koncerter med artister fra både Danmark og gæsteartister fra Spanien, Norden m.v. 
El Duendes egne koncerter indebærer, at der altid udbetales musikerhonorarer i overensstemmelse med Dansk Musikerforbunds tariffer - gæsteartister er dog altid til langt større hyre plus diverse omkostninger til rejse, ophold og forplejning. Derfor er foreningens mulighed for at sætte stjernenavne på programmet temmelig begrænset, hvor gerne vi end vil og søger støttemidler til den type gæstekoncerter.
Ud over vores egne koncerter, holder vi også peña'ens hyggelige lokaler åbne for grupper, der henvender sig for at "spille på døren" og 

Det er desværre ikke længere muligt at forudbestille billetter. Vi ved, at en del af jer har været glade for tilbuddet, men den administrative del er for arbejdskrævende for den travle bestyrelse, og lukningen af vores MyShop-nummer vil komplicere arbejdet med indbetalingerne yderligere. 

OBS! El Duendes koncerter starter præcist på det annoncerede tidspunkt. Når koncerten går i gang, lukkes dørene for flere gæster, da forsinkede gæster forstyrrer både artister og publikum i øvrigt. Derfor kom i god tid, så I også har tid at købe jeres drikkevarer i den velforsynede og billige bar og få snakket lidt med de andre gæster, inden koncerten begynder. - Velkommen og god fornøjelse.

Koncert med Arte Flamenco 6. 1. 2018

indsendt 27. dec. 2017 08.23 af El Duende   [ opdateret 29. dec. 2017 08.35 ]Gruppen Arte Flamenco, ledet af sanger og guitarist Thierry Boisdon giver atter koncert i El Duende.
Det sker som optakt til gruppens årlige skolekoncertturné, hvor de kører Danmark tyndt, for at indvie de alleryngste i flamencoens magiske univers.
Gruppens faste danser, Catherine Vigh ”La Kati”, springer januar turnéen over pga. sit meget nylige moderskab.
Arte Flamenco byder derfor på en særlig konstellation den 6. januar:

Kirstine Hastrup – dans
Emil Pernblad – guitar
Pepita Rohde – sang
Thierry Boisdon - sang


Som en ægte flamenco-start på det nye år åbner El Duende dørene til koncert lørdag den 6. januar kl. 21.00
Artisterne spiller denne aften på døren. - Entré 120 kr./ 100 kr. for medlemmer
Dørene og den velforsynede bar åbner kl. 20.30, så kom glad og i god tid til at finde en god plads og handle hos de flinke bartendere.

Julekoncert med gruppen Navidad Flamenca 9. december kl. 21:00

indsendt 30. nov. 2017 08.27 af El Duende   [ opdateret 14. feb. 2018 07.37 ]

Julen nærmer sig, og selvom det endnu ikke helt er tid til at slippe juleriet løs, så er det godt allerede nu at sætte kryds i kalenderen ved lørdag den 9. december og reservere aftenen til at stille flamencokompasset ind på jul. Den kommer jo, det ved vi …

Dørene og den velforsynede bar åbnes kl. 20:30.  Kom i god tid, så du er sikker på en plads. - Entré: enhedspris 120kr. 

Billetter kan bestilles på mail: bestyrelse@elduende.dk og betales enten på El Duendes bankkonto
9570 - 0004161009 eller via MobilePay på tlf. 25714016 - begge steder med oplysning om navn og antal billetter.

På denne aften gæster Navidad Flamenca peña'en for at fyre op under zambomba’en og julekedlen ligesom i Cádiz og Sevilla og fylde vores hyggelige lokaler med flamenco-juleting, der langt fra rødkål og flæskesteg fejrer julen som en fest med bulerías, tangos og rumbas og meget andet fra Navidad Flamencas godtepose.
Medvirkende:
Julie Andkjær Olsen - dans
Hilde Karlsen - sang
Gustav Rey - sang
Jiji Alma - percussion
Jens Viggo Fjord - guitar

Navidad Flamenca fejrer julen med sang og dans.

Navidad Flamenca er vokset ud af den sydspanske zambomba-tradition og gået egne veje og skabt sin egen musik og udtryk, som gennem efterhånden mange år har begejstret på scener landet over som et anderledes bud på den julerelaterede underholdning i december.
Essensen er dog den samme og som optakt til julen hylder Navidad Flamenca festens hovedpersoner med flamencosange og danse og puster nyt liv i de gamle beretninger om Jesusbarnet - El Niño de Dios, Jomfru Maria og Josef, flugten til Egypten, hyrderne på marken og stjernen over Betlehem, og meget mere som det skete i de dage, og som vi stadig skal forholde os til år efter år, men når det nu skal være, hvorfor så ikke lave en flamencofest ud af det og lade ’dansen om juletræet’ blive en skøn baile flamenco.

Med 19 års levetid, cd-udgivelser og op mod afholdte 100 koncerter både herhjemme og hinsidan og medvirken af danske, svenske, franske og spanske flamencos har koncerten gennem tiden haft adskillige ansigter, men det overordnede tema har været det samme, et flamencoinspireret udtryk og musik, der fejrer og udforsker julens beretninger og byder på nye sange og versioner. Et par dusin sange er det blevet til, hvor numre som Tangos de la Virgen, De Egipto Vengo og Tocando Están Campanas de Paz har været på repertoiret år efter år, og blevet spillet i radioen og været med på kompilerings-cd’er.

Peña-aften lørdag den 25. november kl. 21

indsendt 21. nov. 2017 06.02 af El Duende   [ opdateret 22. nov. 2017 04.05 ]Peña-aften lørdag 25. november kl. 21:00 - kom glad og jam med os!

Mød din bestyrelse og andre flamenco-tørstende sjæle i din lokale peña med de venlige barpriser. Vi kridter danseskoene, væder halsen med fino/vin/øl/the/kaffe/vand og og er klare til at synge, spille og danse sammen med jer. Der vil som indledning være dejlig og stemningsskabende musik og sang med to af foreningens kære og kendte medlemmer; Heidi Fechner og Gorm Hetmar. - Mød op og gør denne aften en uforglemmelig juerga

Fri entré - dørene og den gode bar åbnes kl. 20.30

Filmaften og jam lørdag den 28. oktober kl. 20

indsendt 20. okt. 2017 04.22 af El Duende   [ opdateret 24. okt. 2017 13.50 ]

Filmaften og jam lørdag den 28. oktober kl. 20

Rejse i Andalusien


På denne efterårsaften viser vi den franske dokumentar fra 1988 "Rejse i Andalusien" af den tjekkiske instruktør Jana Bokova, produceret for BBC-serien Arena og med skønne klip fra Cádiz og Jerez de la Frontera.

Blandt de medvirkende var bl.a. Tragapanes, El Yunque, Santiago Donday, Gineto de Cadiz, Pedro Carrasco ”Niño Jero”, Fernanda de Utrera og Paco del Gastor, Moraito Chico og Juan Villar. Programmets to dele blev vist i en engelsksproget udgave på DR TV den 21. og 28. 10. 1989. Det er denne tv-optagelse med danske undertekser, der vises med oplæg af Eva Kofod-Hansen og Susanne Sara Nyegaard. Efterfølgende vil der være mulighed for at stille spørgsmål eller komme med kommentarer. Og så håber vi på, at guitarer, dansesko og stemmer er klar til en skøn juerga bagefter. Oleeeeeeeeeeeeeeeeeee!

Fri entré og velforsynet bar med søde bartendere. - Dørene åbnes kl. 19.30

Danseworkshops med Felipe de Algeiras 11.-12. novmber

indsendt 20. okt. 2017 03.53 af El Duende   [ opdateret 20. okt. 2017 04.58 ]

Danseworkshops med Felipe de Algeciras lørdag og søndag den 11.-12. november.

Holdene slås op snarest muligt i kursusoversigten på hjemmesiden.

Vi er glade for endnu en gang at kunne invitere den fabelagtige danser Felipe Gonzáles Escanes, Felipe de Algeciras, til El Duende for at give en af sine populære og svedige weekend-workshops. Udover at være en stærk og autentisk danser er han en gudsbenådet underviser, som ser alle i klassen og kan hjælpe hver enkelt til at yde sit bedste. Undervisningen er energifyldt og humoristisk, uden at der slækkes på disciplinen eller indsatsen..
Lørdag 11.. og søndag 12. november:
Begge dage: Teknik lidt øvede/letøvede kl. 12:00-13.30 
Begge dage: Letøvede/øvede: kl. 13.45-15:15
Pris pr.hold: 600 kr. medlemmer / 800 kr. ikke-medlemmer

M.h.p. omklædning:
Til kursister på det første hold - kom venligst i pæn tid, så I er klar til holdstart kl. 12
Til kursister på det sene hold - vent med at komme ind i pausen mellem 1. og 2. hold, da det eller forstyrrer undervisningen for det tidlige hold.
Der er også mulighed for omklædning og opbevaring af tasker m.m. i kælderlokalet

Tilmelding: kursus@elduende.dk med betaling til konto 9570 - 0004161009 / Mobilepay til telefon 25714016 - HUSK: oplysning om deltagernavn og betaling/holdnummer - eller tilmelding og betaling via hjemmesiden: www.elduende.dk -> Undervisning -> Workshops

Koncert med Felipe de Algeciras m.fl. lørdag den 11. 11. kl. 21.

indsendt 14. okt. 2017 05.28 af El Duende   [ opdateret 3. nov. 2017 11.21 ]

Koncert lørdag den 11. november kl. 21.00Et festligt gensyn med Felipe Gonzáles Escanes "Felipe de Algeciras" på El Duendes dansegulv sammen med danske artister.
I forbindelse med Felipes workshops har han sagt ja til at gå på scenen sammen med gode danske venner/aficionados: Sangerinden Pepita Rohde, guitaristen Andrée Petersen og percussionisten Jiji Alma vil akkompagnere Felipes kraftfulde performance, og med på sidelinjen har han ønsket at se Titta Karjalainen og Susanne Sara Nyegaard med et par skønne danseindslag. Alt vil selvfølgelig ende på bedste vis i en festlig fín de fiesta for alle, som har lyst og mod til at være med.
Dørene åbnes kl. 20.30, så gæsterne kan nå at handle i den velforsynede bar inden koncerten. Kom i god tid, da vi låser dørene, når der er lukket de maksimale 45 gæster ind.
Entré: medlemmer 100 kr. / ikke medlemmer 150 kr.

Se i øvrigt opslag om muligheden for forhåndsbestilling/betaling af billetter herunder

1-10 of 57