Kalender


El Duende Nyheder:

Koncert: I flamencoens fodspor - fra Sevilla til København d. 8. august kl. 19.30

indsendt 22. jul. 2020 10.24 af El Duende   [ opdateret 26. jul. 2020 12.00 ]

Efterårs sæsonen blir sparket i gang i år med manér! El Duende er stolte over at kunne præsentere en sjælden mulighed for at opleve cremen af det spanske med det nordiske når Juan Murube, Sofia Castro, Anders Pedersen og Poul Jacek Knudsen gæster El Duende. Det her er flamenco når det er bedst! Der er begrænset antal billetter (fordi den virus der) så hvis du vil være sikker på at komme med, så skynd dig at købe billet på bestyrelse@elduende.dk. Evt. ledige billetter blir solgt i døren fra kl.19.30. 

Det blir en fantastisk aften. 

Olé!Fælles arbejdsdag i El Duende d. 28. juni kl 12

indsendt 22. apr. 2020 09.22 af El Duende   [ opdateret 17. jun. 2020 11.07 ]

Kære medlemmer!
Det er endelig blevet tid til at igangsætte indretningen af vores dejlige, men ufærdige lokaler.
Derfor samles vi til en fælles arbejdsdag på Glentevej d. 28. juni kl. 12.
Grundet Covid-19, er der en begrænsning på 10 deltagere udover bestyrelsen. Derfor bedes I tilmelde jer arbejdsdagen på mail bestyrelse@elduende.dk.
Der bliver hygget lige så meget som der skal arbejdes!

Vel mødt!

Danseworkshop med danser Lakshmi Basile den 28. marts og den 29. marts er aflyst

indsendt 9. mar. 2020 08.30 af Martin Ransborg   [ opdateret 12. mar. 2020 04.14 ]

Danseworkshop med danser Lakshmi Basile den 28. marts og den 29. marts er desværre aflyst, da El Duende følger regeringens opfordring om suspendering af al undervisning, foreløbigt indtil d. 30 marts.

Lør. d. 7. marts kl. 20: Noche de Guitarra

indsendt 28. feb. 2020 01.47 af Martin Ransborg   [ opdateret 7. mar. 2020 02.22 ]

"El Vito" aflyst pga. sygdom, men følgende optræder stadig!:


Guitar-koncert til støtte for
 El Duende:
Lørdag d. 7.3. kl 20

Peña aften hygge lørdag den 1. februar kl 20:00

indsendt 28. jan. 2020 00.39 af Line flamenco HCMC

Kom til hyggelig peñaaften og flamencofest i vores dejlige flamencoforening på Glentevej 51!

Baren er åben med sine sædvanlige favorable priser, og gulvet er åbent for alle, som kunne have lyst til at danse, synge og spille. ALLE er velkomne, uanset om man vil nyde sin vin siddende eller på scenen!

Dørene åbner kl 20 - gratis entre for medlemmer/30 kr. for ikke-medlemmer.

OBSOBS! Husk at Phyllis Akinyi afholder tablao workshop samme dag om formiddagen, og det er en oplagt mulighed for at komme i stemning til aftenens fest, at deltage på hendes kursus!

Peña-aften den. 18. januar med massere af sevillanas

indsendt 17. jan. 2020 03.00 af Line flamenco HCMC

Billedresultat for flamenco
Peña- aften med sevillanas lørdag den 18. januar kl. 20:00- gratis entré: 

Vi sparker flamenco- året 2020 igang med fest og farver med en peña-aften med fokus på sevillanas. 

Vi skal synge, danse og spille sevillanas, men der vil selvfølge også være mulighed for at give et nummer
med al mulig anden slags flamenco eller deltage i en Juerga, hvis man har lyst.

Der er også plads til dem der bare vil nyde musikken og dansen og et glas fra baren :-)

Vi håber, I har lyst til at komme og være med til en dejlig og festlig aften i vores nye, skønne Peña.

Vi ses på lørdag!

Den ordinære generalforsamling søndag den 23. februar kl. 15:00-18:00

indsendt 6. jan. 2020 09.23 af Martin Ransborg   [ opdateret 6. jan. 2020 09.26 ]

Den ordinære generalforsamling søndag den 23. februar kl. 15:00-18:00

Sæt kryds i kalenderen for søndag den 23. februar kl. 15:00- 18:00, hvor vi afholder den ordinære generalforsamling på Glentevej 51, 2400 København NV.

Mere info følger

Fredag d. 13. dec. kl. 17:30 Julefrokost og foredrag v/ Jens Viggo Fjord

indsendt 8. nov. 2019 08.39 af Martin Ransborg   [ opdateret 8. nov. 2019 08.42 ]

Julen nærmer sig så småt, og hvilken bedre måde at fejre det på, end med en hyggelig flamencoaften med fælles julefrokost og udgivelsen af ny dansk bog om flamencotraditionen?

Dørene åbner kl. 17, og vi mødes om julebordet kl. 17.30, hvor alle deltagere har medbragt en ret til det fælles ta'-selv-bord. El Duende-baren er selvfølgelig åben med gode priser!
Herefter vil Jens Viggo indtage scenen og præsentere sin kommende bog på dansk om temaer og tendenser i flamencotraditionen. Det bliver en informativ aften, hvor vi kan blive klogere på vores elskede flamencoverden.
Jens Viggo Fjord er en anerkendt flamencoguitarist, og har stor erfaring inden for samt kendskab til flamencomusikken. I de senere år har han fast samarbejdet med forskellige spanske flamencos - herunder sangeren Olayo Jiménez, danser Felipe de Algeciras og guitarist Pedro Martín, og med forskellige danske og svenske flamencos.

Det vil være muligt at købe Jens Viggos bog signeret ved arrangementet, og efterfølgende fortsætter vi festlighederne med en vaskeægte peñaaften, hvor alle kan indtage gulvet som de lyster - med dans, sang, guitarspil eller andre spændende initiativer.

Alle er velkomne - medlemmer som ikke-medlemmer til en aften i flamencoens og julens tegn 💃🏾🎅🏽

Vi glæder os til at se jer alle!

Lørdag d. 7. december Cajón-workshop, foredrag og peña-aften

indsendt 3. nov. 2019 02.48 af Martin Ransborg   [ opdateret 8. nov. 2019 01.56 ]

Så er det igen tid til en fantastisk workshop i El Duende!

Endnu gang har El Duende fået mulighed for at invitere en international kunstner til Glentevej 51: Percussionisten Stephan Jarl! Han giver workshop i cajón lørdag den 7. december 2019.

15:30 til 18:00 (inkl. 15 min. pause)

Kom og vær med og få styr på dit compás - Lær basis rytmerne eller bliv udfordret i det du kan allerede - Nybegynder eller øvet - Alle vil kunne få noget ud af at deltage i denne cajón workshop med den eminent dygtige Stephan Jarl.

Uanset om du er danser eller guitarist, sanger eller percussionist er det altid godt at blive stærkere i din rytme-forståelse. Og i løbet af disse 3 lektioners workshop vil du få mulighed for at dykke ned i stilarterne Tangos og Bulerías. To af de mest brugbare stilarter at kunne spille med på til peña aftener!

Har du ikke en cajón du kan tage med, vil det være muligt at låne en (dog er der begrænset antal låne-cajóner som blir fordelt efter først-til-mølle-princippet. Skriv til bestyrelse@elduende.dk hvis du er interesseret i at låne cajón).

Pris: 300 kr. medlemmer, 350 ikke-medlemmer.
For at kurset kan gennemføres skal der være mindst 6 elever på holdet.
I kan allerede nu tilmelde jer via : kursus@elduende.dk

Stephan Jarl er en svensk percussionist og komponist som bor og arbejder i Madrid og København. Jarl har i flere år spillet med sangere, musikere og dansere på flamenco-, oriental-, rock- og folkscenen. Under de senere år går udviklingen fra mere traditionel deltagelse i disse genrer til unik fusion i performances og samarbejde med nytænkende scenekunstnere.

Kl. 20 - foredrag:
Cajón: Flamencoens fjerde element!

Kom og hør den iminente og internationalt udøvende flamenco-percussionist Stephan Jarl fortælle om cajón'ens historie + meget andet spændende.

Stephan Jarl præsenterer instrumentets rødder, historie og hvordan cajónen fungerer i flamencoen i dag. Stephan Jarl har til dette foredrag blandt andet Interviewet cajón flamencoens fader, Rubem Dantas (Camarón y Paco) og La Negri, den første "female gitana flamenca" nogensinde (som stadig er aktiv i Madrid i dag!).
Stephan præsenterer også noget om udviklingen af instrumentets spilletekniker og andre percusion instrumenter som er kommet til flamencoen de sidste år.

En helt unik mulighed for at få del i nogle af de perler fra flamencoens verden som man kun får adgang til ved at være i den så dybt og så længe som Stephan.

- Og så er det oven i købet gratis! Olé!

Efter foredraget, som varer ca. en times tid, holder vi peña aften på vanlig og festlig manér. Billig bar, åbent gulv, sevillanas, bulerías og hvad vi nu ellers kan finde på. Og mon ikke vi kan overtale Stephan til at dele lidt ud af sine lækre cajón evner til festen også? :)

- Har du haft deltaget i cajón workshoppen med Stephan om eftermiddagen er der mange gode - og prisvenlige! - spisesteder meget tæt på peñaen, så man kan lige komme ud og få en bid mad mens bestyrelsen gør lokalerne klar til foredrag & fest. Man er selvfølgelig også meget velkommen til at blive hængende og give en hånd med. :)

Peña-aften 2. november kl. 19:30

indsendt 26. okt. 2019 04.03 af Line flamenco HCMC   [ opdateret 26. okt. 2019 04.05 ]Så er det tid til endnu en dejlig peña aften i vores dejlige Flamencoforening.

Vi åbner dørenen kl. 19.30.
Kl 20 vil vores Presidenta La Tiitta fortælle lidt om hvordan vi fandt lokalerne på Glentevej, hvor vi er henne i processen med at indrette os, og lidt om hvor vi er på vej hen. Til sidst vil der være mulighed for at stille spørgsmål og komme med gode forslag og ønsker til peñaen.
Derefter åbner vi gulvet for alle der har lyst til at danse, synge og spille en masse dejlige flamenco.
Baren er selvfølgelig åben hele aftenen til de sædvanlige venlige priser.

Flamencoforeningen i Kbh El Duende
Glentevej 51, 2400 Kbh NV

Entré: Gratis for medlemmer af El Duende/ 30 kr. for ikke medlemmer

1-10 of 85