El Duendes sommerdans og efterårshold 2016: 
Tilmeldingen sommerdans og efter-årets hold 2016 ligger nu klar.
Du kommer til kursusbeskrivelser, tilmelding og betaling ved at trykke på dette link: 

Tilmelding til sommerdans m.v. 2016 


Har du spørgsmål, kan du kontakte os på kursus@elduende.dk 
Har du ikke mulighed for at tilmelde dig og betale over hjemmesiden, kan du indbetale til vores konto i Danske Bank: regnr. 9570, kontonr. 0004161009 og sende dine deltageroplysninger (persondata, adresse, mailadresse og telefon) til aftenskoleadministrator på samme mail.

El Duende - nu med Mobilepay
I El Duende har vi nu fået mulighed for at modtage betalinger via Mobilepay. Vores telefonnummer er: (+45) 25714016

OVERSIGT OVER KOMMENDE KONCERTER OG WORKSHOPS:

Efterårets kalender ser lovende ud, hvad angår koncerter og danse- og sangworkshops. Der kommer mere information senere; men I bedes venligst sætte kryds i kalenderen ved følgende datoer:

KONCERT MED KIRSTINE HASTRUP MED SPANSKE GÆSTER I EL DUENDE:

29. august Kirstine Hastrup og gæster fra Spanien: El Torombo, Eugenio Iglesias med danserinden Manuela Vargas, sangeren "El Manzano" og danseren Joselito Vargas "El porrete".

DANSEWORKSHOP MED FELIPE DE ALGECIRAS I NOVEMBER SAMT KONCERT:

12.-13. november danseworkshop med Felipe de Algeciras med koncert 12. novembersammen med sangeren Olayo Jimenez og guitaristen Salvador Andrades. Pris på danseworshop 600 kr. /800 kr. ikke-medlemmer

SANGWORKSHOP I NOVEMBER MED LIDIA MONTERO:

19.-20. november sangworkshop med Lidia Montero (underviser på Academia Cristina Heeren i Sevilla) 

Let øvet og øvet niveau, pris pr. hold 700 kr./900 kr.for ikke-medlemmer.


 Danseworkshop den 8.-9. oktober med Joaquín Grilo:
El Duende har fået den fantastiske mulighed at tilbyde en weekend- workshop i dans med den virtuose danser Joaquín Grilo fra Jerez de la Frontera i forlængelse af hans optræden på Louisiana 7. oktober.

Joaquín Grilo Mateos "El Grilo" er en af ​​de førende mandlige fortolkere af flamenco-dansen og en af ​​dens fremmeste fornyere med fødderne plantet dybt i den traditionelle flamenco. Joaquín beskrives som en "magnetisk" danser, der går til dansen som percussionist og bruger hele kroppen som instrument. Han former sine lyde, rytmiske mønstre og bevægelser med stor indsigt og færdighed, der skaber komplet hamoni mellem dans, sang og musik.
Joaquín har en dyb forståelse af flamencoens mange stilarter og den ånd, der er fundamentet i den traditionelle flamenco-dans. Hans dans er funderet i og forbundet med et stærkt compás og udtrykker de stemninger og følelser, der er kernen de forskellige bestemt palos.

Vi håber selvfølgelig, at I vil komme og opleve Joaquín Grilos kolossale danseglæde og erfaring som underviser. Sæt kryds i kalendere allerede nu

Letøvet hold:
Lørdag den 8. oktober kl. 11.00-12.30
Søndag den 9. oktober kl. 12.00-13.30

Øvet hold:
Lørdag den 8. oktoberkl. 12.45-14.15
Søndag den 9. oktober kl. 13.45-15.15

Pris 800 kr. medlemmer  af El Duende / 1000 kr. ikke-medlemmer.
Tilmelding og betaling via hjemmesiden senere, når holdet er slået op i kursuskataloget.