Om Flamenco Foreningen i København El Duende

Formålet med El Duende er at skabe et levende flamencomiljø i København. Foreningen tilbyder derfor både fysiske og kreative rammer for at dyrke flamencoen. El Duende arrangerer kurser, koncerter, foredrag og andre aktiviteter for foreningens medlemmer og alle andre, der fatter interesse for flamenco.

Vi modtager også gerne gode ideer til flamencoaktiviteter. Så hvis du kender en spændende foredragsholder, har en idé til et flamencohold, har en idé til en festlig aften eller noget helt fjerde, så skriv til bestyrelse@elduende.dk. Du kan også kontakte El Duendes formand på telefon (+45) 20643860.

Nederst på siden kan du læse mere om formålet med El Duende i foreningens vedtægter.

Bestyrelse
Formand: Titta Karjalainen, telefon 20643860
Kasserer: Susanne Sara Nyegaard, telefon 26252968
Menigt bestyrelsesmedlem: Pepita Rohde, telefon 61375831
Menigt bestyrelsesmedlem: Tytte M. Hetmar, telefon 27144941
Menigt bestyrelsesmedlem: Niels Bruun-Aamodt, telefon 22745170

El Duendes historie

El Duende er Nordens ældste flamencoforening (peña), stiftet i januar 1985 af en lille flok flamencoentusiaster (aficionados) med det ønske at skabe et fælles forum og hjemsted for idéer, information og aktiviteter med relation til flamenco.

Kontingent

Kontingent indbetales på El Duende Nemkonto: regnr. 9570, kontonr. 0004161009 eller via MobilePay på telefon 25714016 med oplysning om navn, telefonnummer og e-mail adresse, så vi har medlemsoplysninger fra starten. Obs! at MobilePay-nummeret fra 1. januar 2018 er: 56365.

Nyhedsbrev og anden info om flamenco

El Duende udsender et elektronisk nyhedsbrev 10-12 gange årligt om arrangementer og andre flamenconyheder via foreningens nyhedsmail. Hvis du som medlem ønsker nyhedsbrevet sendt med almindelig post, er det også muligt.

Alle interesserede kan desuden følge El Duendes aktiviteter ved tilmelding til vores yahoo mailingliste. Her har du også mulighed for at poste dine egne flamenconyheder. Du kan også finde El Duende på  Facebook

El Duendes lokaler

Siden november 1992 har vi haft lokaler på Nørrebrogade 52 C (igennem første gård og ind i anden port til højre). Stedet ligger centralt midt i et levende musik- og cafémiljø. Vi har et større lokale i stuen som bliver brugt til koncerter, peña-aftener og som øvelokale, samt et mindre lokale i kælderen, der fungerer både som øvelokale og ”backstage”. Vore medlemmer kan øve i lokalerne mod en mindre leje.

Aktiviteter i El Duende

Vi afholder peña-aftener med cirka 2-4 ugers mellemrum. Aftenen plejer at starte med en koncert og slutter ofte med jam, hvor alle kan byde ind med spil, klap og dans. El Duende arrangerer koncerter med såvel herboende som udenlandske kunstnere. Som oftest er der tale om flamencokoncerter, men det kan også være med musik fra beslægtede stilarter.

I foreningens bar kan der købes tapas og drikkevarer til fornuftige priser. Når der foregår andre flamencoarrangementer i København, afholder vi tit en peña-aften med jam samme aften, så musikken og det sociale samvær kan fortsætte hos os.

Foreningen arrangerer også foredrag, debat- og videoaftener. Blandt vore medlemmer findes en del meget dygtige ”flamencologer”, som gerne deler deres viden med os andre.

Herudover fungerer El Duende som aftenskole med sæsonhold i dans, guitar, palmas (klap), cajon (percussion) og sang for nybegyndere såvel som for øvede.

Læs retningslinjerne for El Duendes aftenskole

El Duende arrangerer også kortere workshops med sine egne aftenskoleundervisere og med udefrakommende undervisere fra Danmark, Norden eller Spanien. Vores lokaler lejes også af andre arrangører til afholdelse af forskellige flamencoworkshops. Vi samarbejder gerne med andre flamencoskoler i forbindelse med workshoparrangementer.

Det frivillige arbejde i El Duende

Alt arbejde i foreningen foregår på frivillig basis. Det betyder, at alle indtægter fra kontingenter, lokaleleje, peña-aftener, foredrag og kurser samt eventuelle tilskud fra fonde eller det offentlige går direkte til foreningens drift og arbejdet med at udbrede kendskabet til flamenco.

Det er hyggeligt at arbejde sammen, ekstra hænder kan altid bruges, så skriv til os, hvis du har lyst til at være med til at arrangere en koncert, har en idé til et arrangement eller har lyst til at tilbringe en aften bag baren sammen med os!

Kontakt til El Duende
Hvis du har spørgsmål til foreningen, kan du sende en e-mail til os på adressen:

bestyrelse@elduende.dk

eller skrive til: