Om Flamenco Foreningen i København El Duende

Formålet med El Duende er at skabe et levende flamencomiljø i København. Foreningen tilbyder derfor både fysiske og kreative rammer for at dyrke flamencoen. El Duende arrangerer kurser, koncerter, foredrag og andre aktiviteter for foreningens medlemmer og alle andre, der fatter interesse for flamenco.

Vi modtager også gerne gode ideer til flamencoaktiviteter. Så hvis du kender en spændende foredragsholder, har en idé til et flamencohold, har en idé til en festlig aften eller noget helt fjerde, så skriv til bestyrelse@elduende.dk.

Nederst på siden kan du læse mere om formålet med El Duende i foreningens vedtægter.

Bestyrelse

El Duendes historie

El Duende er Nordens ældste flamencoforening (peña), stiftet i januar 1985 af en lille flok flamencoentusiaster (aficionados) med det ønske at skabe et fælles forum og hjemsted for idéer, information og aktiviteter med relation til flamenco.

Kontingent

Kontingent indbetales på El Duende Nemkonto: regnr. 9570, kontonr. 0004161009  med oplysning om navn, telefonnummer og e-mail adresse, så vi har medlemsoplysninger fra starten.

Nyhedsbrev og anden info om flamenco

El Duende udsender et elektronisk nyhedsbrev cirka 12 gange årligt om arrangementer og andre flamenco-nyheder via foreningens nyhedsmail. Hvis du som medlem ønsker nyhedsbrevet sendt med almindelig post, er det også muligt. Giv besked derom på bestyrelse@elduende.dk

På vores hjemmeside er en kalender hvor vi forsøger at samle info om alle flamenco-events i København og omegn. Det være sig koncerter, workshop o.lign. arrangeret af El Duende, såvel som af andre. Er du arrangør til et flamenco-event i Kbh. eller omegn, og vil have det på flamenco-kalenderen - skriv til webmaster@elduende.dk

Alle interesserede kan desuden følge El Duendes aktiviteter ved tilmelding til vores yahoo mailingliste. Her har du også mulighed for at poste dine egne flamenconyheder. Du kan også finde El Duende på Facebook

Aktiviteter i El Duende

Vi afholder peña-aftener. Aftenen kan starte med en koncert og slutter ofte med jam, hvor alle kan byde ind med spil, klap og dans. El Duende arrangerer koncerter med såvel herboende som udenlandske kunstnere. Som oftest er der tale om flamencokoncerter, men det kan også være med musik fra beslægtede stilarter.

Foreningen arrangerer også foredrag, debat- og videoaftener. Blandt vore medlemmer findes en del meget dygtige ”flamencologer”, som gerne deler deres viden med os andre.

Herudover fungerer El Duende som aftenskole med sæsonhold i dans, guitar, palmas (klap), cajón (percussion) og sang for begyndere såvel som for øvede.

Læs retningslinjerne for El Duendes aftenskole

El Duende arrangerer også kortere workshops med sine egne aftenskoleundervisere og med udefrakommende undervisere fra Danmark, Norden eller Spanien. Vi samarbejder gerne med andre arrangørere i forbindelse med workshoparrangementer.

El Duendes lokaler

Siden november 1992 havde El Duende lokaler centralt på Nørrebro, som blev brugt flittigt til koncerter, workshops, peña-aftener, aftenskole og øvelokale. Efter 26 års trofast leje og arbejde for kulturen i området, opsagde udlejer pludselig foreningens lejekontrakt på Nørrebrogade 52 C, og siden februar 2019 stod vi derfor uden et fast tilholdssted. Men vi gav ikke op af den grund. Vi ledte flittigt efter nye lokaler i København, og vi fortsatte aftenskolen og workshops i nærområdet i foråret 2019.

OBS: vi har endelig fundet nye lokaler og fra 15. august er vores adresse: Glentevej 51, 1., 2400 Kbh NV.

Det frivillige arbejde i El Duende

Alt arbejde i foreningen foregår på frivillig basis. Det betyder, at alle indtægter fra kontingenter, peña-aftener, foredrag og kurser samt eventuelle tilskud fra fonde eller det offentlige går direkte til foreningens drift og arbejdet med at udbrede kendskabet til flamenco.

Det er hyggeligt at arbejde sammen, ekstra hænder kan altid bruges, så skriv til os, hvis du har lyst til at være med til at arrangere en koncert, har en idé til et arrangement eller har lyst til at tilbringe en aften bag baren sammen med os!

Kontakt til El Duende
Hvis du har spørgsmål til foreningen, kan du sende en e-mail til os på adressen:

bestyrelse@elduende.dk

eller skrive til: